چسب برق
-
چسب برق مدل JK210 جک اسمیت 500 عددی
Read more -
چسب برق مدل YL جک اسمیت 10 عددی
Read more -
چسب برق مدل JKSR جک اسمیت 500 عددی
Read more -
چسب برق مدل WH10 جک اسمیت 500 عددی
Read more -
چسب برق مدل CH-010 جک اسمیت 500 عددی
Read more -
چسب برق مدل JK210-444 جک اسمیت 500 عددی
Read more -
چسب برق مدل M60 جک اسمیت مجموعه 500 عددی
Read more -
چسب برق 500 عددی ساکا مدل BSC-1
Read more -
چسب برق 10 عددی ساکا مدل BSC-1
Read more -
چسب برق 500 عددی ساکا کد W8-SC
Read more -
چسب برق 10 عددی ساکا کد W8-SC
Read more -
چسب برق 500 عددی لگراند کد A01
Read more -
چسب برق 10 عددی لگراند کد A01
Read more -
چسب برق 500 عددی لگراند مدل AR222
Read more -
چسب برق 10 عددی لگراند مدل AR222
Read more -
چسب برق 500 عددی لگراند کد G10
Read more
در صنعت برق حساسترین و خطرسازترین نقاط، محل اتصال الکتریکی است. این نقاط در صورت اتصال نادرست باعث حوادث جبرانناپذیری میشود. یک اتصال مؤثر باید دارای سه اصل استحکام، سرعت و ایمنی باشد که بتواند احتمال هر گونه خطر را از ما دور کند. چسب برق وسیلهای است که برای عایقسازی سیمهای برق مورد استفاده قرار میگیرد. چسب برق عموماً از پلاستیک یا وینیل ساخته میشود. چسببرق باید همگن و عاری از ذرات جامد غیر محلول باشد طوری که هنگام کاربرد پوشش مناسبی داشته باشد.
در هنگام انتخاب آن باید به درجه چسب، کشش نوار، استحکام چسب، مقاومت چسب و سهولت آنها توجه شود. تولید نوارچسب برق در ایران و سایر کشورها از لحاظ کیفیت و قیمت متفاوت است. اثربخشی چسب برق براثر تغییرات شدید دما، فشار فیزیکی و قرارگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید کاهش میابد. معمولاً آنها تا 5 سال قبل از اینکه تجزیه شوند کارایی خود را حفظ میکنند.
مصرف چسب برق بیشتر در صنایع الکترونیکی، الکتریکی و در اتصالات حامل الکتریسیته انجام میگردد. چسب برق مدلهای مختلفی دارد و برای تولید آنها از دستگاههای مختلفی نیز استفاده میشود. دستگاه تولید چسب برق یا به عبارتی دیگر خط تولید چسب برق برای تولید انواع چسب برق استفاده میشود و این دستگاهها باعث افزایش سرعت تولید چسبها میشود.
این دستگاهها با توجه که کارایی که دارند از لحاظ اقتصادی قابل توجیه هستند و قیمت مناسبی نیز دارند. هر دستگاه در بازار قیمت متفاوتی دارد و برخی از آنها چندین نوع چسب را میتوانند تولید کنند. همچنین این دستگاهها، مدلها و بخشهای مختلفی دارتد که هر کدام از این بخشها وظایف خاصی رو انجام میدهند. ترکیب این بخشها با هم منجر به تولید چسب برق میشود.
قیمت چسب برق
در حال حاضر چسبهای لنت در انواع مختلفی طراحی و تولید میشوند که مسلما با توجه به اندازه و کیفیت آنها و … در قیمتهای مختلفی در بازار به فروش میرسند. یک عامل دیگر که در تعیین قیمت چسب موثر است نوع وارداتی و یا داخلی بودن آن است که قیمت این دو با هم متفاوت است. علت تفاوت قیمت این دو چسب این است که میزان هزینه برای تولید این چسب در داخل و خارج متفاوت خواهد بود. اگر میخواهید این چسب را با قیمت ارزانی تهیه کنید می توانید در بازار فروشندگان زیادی را مشاهده کنید که این چسب را با قیمت ارزانی به فروش میرسانند. با کمی پرس و جو در بازار قطعا چسب برقهای ارزان قیمتی با رنگهای متفاوتی را مشاهده خواهید که با قیمت ارزان به فروش میرسند و به راحتی میتوانید این چسب را خریداری کنید.
یک عامل موثر دیگر در تعیین قیمت این چسبها برند است مسلما برندهای برتر چسب، گران قیمت تر خواهند بود. در واقع برند یک تاثیر مستقیم روی قیمت چسب دارد. چسبهای لنت را با قیمت مناسب و یا ارزان و گران را میتوانید از سایتهای اینترنتی هم تهیه کنید. مسلما هر برندی را بخواهید به راحتی میتوانید تهیه کنید. اگر به دنبال کیفیت چسب برق هستنید و قیمت چندان مهم نیست میتوانید این چسبها را از فروشگاههای معتبر خریداری کنید لذا این فروشگاهها محصول بیکیفیت را به فروش نمیرسانند و از کیفیت بهترین مارک چسب برق محصولات خود کاملا اطمینان دارند و این اطمینان را به شما منتقل میکنند.
خرید چسب برق
برای خرید بهترین چسب برق لازم است که پارامترهایی همچون طول، کیفیت، اندازه، تعداد، رنگ و … را مشخص کنید. گفتنی است که در واقع دسته بندی چسب برقها بر اساس رنگ و طول و عرض و حتی جنس انجام میشود برای مثال طول یک چسب استاندارد 3 سانتی متر است که ممکن است در بازار طولهای کمتر و بیشتری را مشاهده کنید.
نکته بعدی که در هنگام خرید نباید فراموش کنید این است که اساسا میزان چسبندگی چسبها با هم متفاوت است که اساسا این تفاوت در رنگ آنها مشاهده میشود. و در نهایت لازم است بدانید که چسب لنت در رنگهایی همچون مشکی رنگ و آبی و قرمز، قهوهای، نارنجی، زرد، سبز، خاکستری و… به تولید میرسند. فروشگاه الکتروچسب عرضه کننده و وارد کننده انواع چسببرق برندهای معتبر با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد.
چسب برق ارزان
چسب برق ارزان در انواع برندهای خارجی و ایرانی در بازار موجود است. یکی از مهمترین پارامترهای تاثیر گذار در قیمت چسببرق ماده به کار رفته در تولید آن است. برندهای معروف محصولات خوب و با کیفیتی ارائه داده اند که از جمله میتوان به داتیس، تایگر و وینی تیپ اشاره کرد. این محصولات دارای قیمت متفاوتی هستند. افراد بسیاری برای تهیه و خرید چسب برق ارزان سعی میکنند به صورت عمده سفارشات خود را ثبت کنند و از تخفیفات مربوط به این محصولات بهرهمند شوند یکی دیگر از عوامل موثر در قیمت چسپ برق رنگ بندی آنها است. اکثر نوارهای برق سیاه هستند، نوار برق میتواند سیاه، قرمز، آبی، قهوه ای، نارنجی، سبز، سبز با نوار زرد، سفید یا خاکستری باشد. معمولاً هر رنگ کار متفاوتی را نشان میدهد و به تکنسین اجازه میدهد تا نوع سیم یا هدف استفاده از نوار چسب را بداند و جوانب احتیاط را حین کار رعایت کند.
با یک مشاوره رایگان با کارشناسان الکتروچسب بهترین گزینه را انتخاب کنید!
ویژگی چسب برق
چسببرق یا “Wire Tape” که به نام چسب لنت در بازار نیز شناخته میشود. این نوع چسب در سیم کشی ساختمانها به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع نوار چسب به منظور چسباندن انواع سیمها طراحی شده است که به دلیل ویژگیهایی همچون نصب راحت و قدرت چسبندگی بسیار بالا توانسته رضایت مشتریان را به خود جلب کند و در بین مشتریان بسیار محبوب است. اساسا چسب لنت از جنس وینیل و پلاستیک ساخته شده است که از یک چسب روی خودهم بهره میبرد. اساسا در حالت عادی این چسب دارای چسبندگی است و برای چسبیدن نیازی به یک ماده اضافی ندارد.
همین ویژگی منحصر به فرد چسب لنت موجب شده که در تمام مکانها مورد استفاده قرار بگیرد. شکل ظاهری این چسب دایرهای است که به دور یک مقوا پیچیده شده است که در واقع میتوان تا آخر، چسب را مصرف نمود. چسب لنت در انواع مختلفی تولید میشود که معمولا برقکاران از لنت سیاه برای عایق سازی سیمها استفاده میکنند. گاهی اوقات این چسب در رنگهای مختلفی تولید میشود که رنگهای دیگر نشان دهنده فاز و یا ولتاژ سیم است. برای مثال رنگ زرد نشان دهنده سیم کشی 110V است و یا رنگ قهوهای نشان دهنده ولتاژهای پایین است، رنگ آبی نشان دهنده ولتاژ 230V خنثی است و … . ویژگیهای خوبی که در این چسبها دیده میشود عبارتاند از برش آسان، استفاده آسان، دسترسی بسیار آسان است، خاصیت کشسانی بالا، کیفیت بسیار بالا که در هنگام کشیده شدن این کیفیت از بین نمیرود.
کاربرد چسب برق
همان گونه که قبلتر اشاره کردیم این چسب به منظور اتصال سیمهای برق به یکدیگر و یا عایق کردن سیمها به کار برده میشوند. متصل کردن سیمها به یکدیگر روش خاص و آموزش خاصی ندارد در واقع سیمها باید با پیچیدن بههم متصل شوند اما برای محافظت از آنها لازم است که یک روکش وجود داشته باشد بنابراین برای پوشاندن سیمهای لخت از نوار چسب استفاده میشود.
از آن جایی که قدرت چسبندگی این سیمها بالا است میتوان از آنها برای چسباندن هر سطحی استفاده کرد. برای مثال برق کشی خودروها، سیم کشی ساختمانها، در جهت پوشاندن سطحهای مختلف، سیم کشی صنایع یا دستگاههای صنعتی، و یا برای بستن موقت لولهها در لوله کشی و … را میتوان نام برد. این چسبها وظیفه دارند که سیمها را نشانه گذاری کنند در واقع این چسب در رنگهای مختلف و یا عرضهای متفاوتی طراحی میشوند. اما اکثر افراد از رنگ مشکی استفاده میکنند در صورتی که افراد متخصص به منظور مشخص کردن نول، فاز، زوج سیمهای مخابراتی از رنگهای متفاوت استفاده میکنند.
علاوه بر کاربردهای ذکر شده برای این نوع چسب میتوان گفت که در صنعت برای اتصال لولههای پلی آمید و PVC، عایق کاری سطوح و… نیز مورد استفاده قرار میگیرند. برای کاربردهای مختلف، یک چسب با کیفیت را انتخاب کنید اگر از چسب لنت برق بدون کیفیت استفاده کنید. به علت پلاستیک و وینیل ساخته شده در ساختار چسب، نقطه اتصال موجب گرم شدن و یا حتی برق گرفتگی افراد میشود بنابراین در انتخاب چسب دقت کنید.
انواع چسب برق
در واقع دسته بندی چسببرقها بر اساس رنگ و طول و عرض و حتی جنس انجام میشود. برای مثال ممکن است چسب بر اساس طول تقسیم بندی شود برای مثال چسبهایی با طول زیاد برای کارهایی که نیاز به استفاده از چسب مقرون بهصرفه باشد، مورد استفاده قرار میگیرند. در حالت کلی انواع چسبهای لنت در اندازهها و رنگهای مختلفی وجود دارند که کاربردهای متفاوتی هم دارند. در واقع اندازه استاندارد برای یک چسب برق، 3 سانتیمتر است که برخی از چسبها ممکن است که دارای عرض بیشتر و یا کمتری باشند.
همان گونه که قبل تر اشاره کردیم اگر میخواهید از چسب استفادههای زیادی بکنید لازم است که از چسبهایی با طول زیاد استفاده کنید که بسیار مقرون بهصرفه تر خواهد بود. اساسا میزان چسبندگی چسبها با هم متفاوت است که اساسا این تفاوت در رنگ آنها مشاهده میشود. گفتنی است که چسب لنت در رنگهایی همچون مشکی رنگ آبی و قرمز، قهوهای، نارنجی، زرد، سبز، خاکستری و … به تولید میرسند. برقکاران معمولا رنگ مشکی را استفاده میکنند لذا این نوار عایق به هیچگونه کدی اشاره نمیکند و از ویژگی خوبی همچون مقاوم بودن در برابر اشعه ماوراء بنفش برخوردار است. لازم است بدانید که سایر رنگها در برابر این اشعه مقاومت آنچنانی ندارند. از چسب لنت مشکی معمولا در مکانهایی که در معرض تابش نور خورشید قرار دارند استفاده میشود. در حقیقت چسب لنت به رنگ صورتی هم وجود دارد در واقع برای چسب لنت صورتی استانداردی در نظر گرفته نشده است.
چسب برق پهن
نمونه دیگری از چسبهای برق وجود دارد که به چسب برق پهن مشهور است. همانطور که از نام این چسبها مشخص است، پهنای بیشتری نسبت به سایر مدلها دارند و از عرض 50 میلیمتر برخوردار است. ضخامت این چسبها 0.13 است و در برندهای مختلف ارائه میشوند. متدوال ترین رنگ چسببرق پهن مشکی است و در صنعت پلاستیک و لولهکشی و سیم کشی برق کاربردهای زیادی دارد از چسبندگی بالایی برخوردار هستند و به دلیل برخورداری از ضخامت مناسب، بهترین گزینه برای آب بندی است. این چسببرق به راحتی باز میشوند و با توجه به برند سازنده از ویژگیهایی مانند مقاومت در مقابل حرارت، مقاومت در برابر اشعه ماورا بنفش و مقاومت در برابر تنش مکانیکی برخوردار است.
بهترین چسب برق بازار
شناسایی بهترین چسب برق در وهله اول کار آسانی به نظر میرسد و ممکن است با خود بگویید، تمامی مدلهای چسب برق از ویژگیهای یکسانی برخوردار هستند. اما معیارهایی وجود دارد که بهترین چسب برق را از سایر محصولات متمایز میکند. از جمله این معیارها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
🔛 ضد آب و رطوبت: چسب برق در شرایط محیطی مختلف روباز و رو بسته استفاده میشود. از این جهت ممکن است در معرض رطوبت و یا آب قرار بگیرند. یکی از ویژگیهایی که نشان دهنده بهترین چسب برق است، مقاومت بالا در مقابل آب و رطوبت است. این چسبها قابلیت چسبندگی خود را در مقابل رطوبت و آب از دست نمیدهند و به خوبی به وقت خود باقی میمانند.
🔛 مقاومت در مقابل سایش و سوراخ شدن: یکی از معیارهایی که بهترین چسب برق دارد، مقاومت بالا در مقابل سایش و سوراخ شدن است. برای تهیه و خرید این نوع چسبها میتوانید از طریق راههای ارتباطی مندرج در سایت با ما در تماس باشید.
🔛 عملکرد ولتاژ بالا: چسب برق میتواند در مقابل ولتاژ بالا عملکرد خوبی داشته باشد و دچار افت قدرت چسبندگی و پارگی و خرابی نمیشوند.
🔛 مقاومت در دمای بالا: چسبهای برق عموما در مقابل دمای بالا و حرارت زیاد مقاومتی ندارند و در شرایط معمولی کارایی خوبی دارند. اما بهترین چسب برق میتواند در دمای بالا مقاومت کرده و قدرت چسبندگی خود را از دست ندهد.
🔛 قابلیت کشش نوار چسب: این ویژگی به عنوان کشیدگی نوار چسب برق شناخته میشود. این قابلیت به نوار چسب اجازه میدهد به راحتی دور سیم پیچیده شود و به اندازه لازم کش بیاید و پاره نشود. برخی از نوار چسبها هنگام پیچیده شدن دور سیم پاره میشوند و یا قابلیت چسبندگی خود را از دست میدهند.
اندازه چسب برق
در حقیقت چسب برقها در اندازه و رنگهای مختلفی هستند و با سایزهای مختلفی هم روانه بازار میشوند. بنابراین مشتریان میتوانند که با توجه به نیاز خودشان این چسبها را تهیه و خریداری کنند. در واقع چسب برق به دور یک بوبین کاغذی پیچیده شده است که آن را در اندازههای 3 سانتیمتری تولید میکنند. البته این تنها سایزی نیست که برای چسب برقها در نظر گرفته شده است لذا آنها را با عرضهای کمتر و یا عرضهای بیشتر میسازند.
در زمانی که میخواهید برای استفادههای زیاد مدلهایی که طول بیشتری دارند را مورد استفاده قرار دهید لذا مقرون به صرفهتر خواهد بود. فراموش نکنید که میزان چسبندگی آنها هم با هم متفاوت است به همان صورتی که عرض، طول و رنگ آنها با هم متفاوت است. علاوه بر سایزهای متنوعی که این چسبها دارند میتوان به رنگ بندی متفاوت آنها هم اشاره کرد، که هر مشتری با توجه به محصول مورد نیاز میتواند این چسبها را به صورت عمده و یا تکی تهیه کند.
چسب برقها از جمله محصولاتی هستند که در صنعت کاربردهای فراوانی دارند. از لوله کشی گرفته تا سیمکشی و از علامتگذاری گرفته تا تزئینات مختلف، همه و همه باعث شده تا چسبهای برق در اندازهها و ضخامتهای مختلف تولید و عرضه شوند. مهمترین معیار برای اندازه چسببرق پهنا، ضخامت و طول آن است. چسب برق دارای عرض 15 تا60 میلیمتر است و در ضخامتهای مختلف از 0.10 تا 0.50 میلیمتر تولید میشوند. طول چسب با واحد یارد بیان میشود و معمولا در طولهای 10 یاردی ارائه میشوند. تنوع در اندازه چسب برق باعث شده مشتریان بتوانند بهترین مدل چسب برق را بر اساس نوع پروژه انتخاب نمایند.
رنگ بندی چسب برق
این چسپ برق معمولا در رنگهای مختلفی روانه بازار میشود که هر رنگ برای کاربرد خاصی مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه رنگهای مختلف را مورد بررسی قرار میدهیم:
🔹 رنگ مشکی: این رنگ معمولا برای ولتاژهای پایین و فاز دوم مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹 رنگ سفید: در کشور انگلستان چسب برق سفید رنگ معمولا برای کارهای ظاهری و نمادی مورد استفاده قرار میگیرد تا به کار زیبایی ببخشند. معمولا برای ولتاژهای پایین و خنثی کاربرد دارد.
🔹 رنگ قرمز: این رنگ برای ولتاژهای بالایی همچون 415 ولت و برق 3 فاز مورد استفاده قرار میگیرد، البته که در ایالات متحده این رنگ برای ولتاژهای پایین و فاز B کاربرد دارد و در انگلستان هم برای ولتاژ کم و فاز A مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹 رنگ آبی: برای ولتاژهای پایین به اندازه 230 ولت و پوسته خنثی کاربرد دارد.
🔹 رنگ قهوهای: برای ولتاژ پایین و فاز اول کاربرد دارد اما در انگلستان از آن برای شاخص فاز استفاده نمیکنند. در ایالات متحده برای ولتاژهای بالا و فاز A کاربرد دارد. اما در استفادههای بین المللی برای ولتاژهای پاییین و فاز A کاربرد دارد.
🔹 رنگ نارنجی: در واقع در انگلستان از این رنگ چسب برق استفاده نمیشود و بیشتر در ایایلات متحده کاربرد دارد و برای پوسته و ابزارهای باغبانی استفاده میشود.
🔹 رنگ زرد: برای سیمهای 110 ولت و پوسته کاربرد دارد که در انگلستان نشاندهنده ولتاژ پایین و فاز B است. در ایالات متحده از این رنگ نشان دهنده ولتاژ بالا و فاز C است.
🔹 رنگ خاکستری: نشان دهنده ولتاژه پایین و فاز سوم است که در انگلستان این رنگ غیر معمول است اما در ایالات متحده برای ولتاژ بالا و خنثی کاربرد دارد.
پرطرفدارترین برندهای چسب برق
شرکتهای داخلی و خارجی زیادی در زمینه تولید چسب برق در حال فعالیت هستند که هر کدام از آنها درجه کیفیتی و قیمتی برای محصولات خود در نظر میگیرند. از جمله برندهای برتر میتوان به چسب برق ایران چسب، سینا واندر، جک اسمیت، داتیس و تایگر و… اشاره کرد. تمام برندهای ذکر شده کیفیت فوق العادهای دارند که میتوان آنها را جزء بهترین برندهای داخلی و خارجی دانست. چسب برق یک تجهیز بسیار مهم است بنابراین لازم است که به کیفیت ساخت و برند آن توجه زیادی داشته باشید. اساسا برندهای برتر کیفیت بهتر و بالاتری دارند و کمی هم قیمت آنها نسبت به سایر برندها بیشتر است بنابراین سعی کنید که کیفیت را در نظر بگیرید تا بتوانید در دراز مدت از کیفیت محصول لذت ببرید.
مقاومت چسب برق
در رابطه با مقاومت انواع چسب برق بایستی بگوییم که در برابر حرارت از مقاومت بالایی بهره میبرد به این علت اگر ولتاژ سیم بالا رود سیمها گرم میشوند اما در صورت استفاده از این چسبها خطر آتش سوزی کاهش پیدا میکند. قدرت چسبندگی این چسبها بالا است چرا که در ساختار آنها از وینیل استفاده شده و در عین حال طول عمر و دوام خوبی دارند. البته که این چسبها در برابر دمای بالا و رطوبت کم هم مقاومت خوبی از خود به نمایش میگذارند بنابراین برای کاربردهای مختلف میتوانید که از آنها استفاده کنید.
بهترین برند چسب برق ایرانی
نمونه دیگری از چسبهای برق وجود دارد که به چسب برق پهن مشهور است. همانطور که از نام این چسبها مشخص است، پهنای بیشتری نسبت به سایر مدلها دارند و از عرض 50 میلیمتر برخوردار است. ضخامت این چسبها 0.13 است و در برندهای مختلف ارائه میشوند. متدوال ترین رنگ چسب برق پهن مشکی است و در صنعت پلاستیک و لولهکشی و سیم کشی برق کاربردهای زیادی دارد از چسبندگی بالایی برخوردار هستند و به دلیل برخورداری از ضخامت مناسب، بهترین گزینه برای آب بندی است. این چسبها به راحتی باز میشوند و با توجه به برند سازنده از ویژگیهایی مانند مقاومت در مقابل حرارت، مقاومت در برابر اشعه ماورا بنفش و مقاومت در برابر تنش مکانیکی برخوردار است.
برترین ویژگی چسب برق ایرانی
📌 مقاوم نسبت به حرارت: برخی از مدلهای چسب برق نسبت به حرارت مقاوم نیستند و به محض افزایش حرارت سیم و کابل شکل ظاهری خود را از دست میدهند و ذوب میشوند. و حالت چسبندگیشان از بین میرود. چسب برقهای ایرانی تا دمای 80 درجه قدرت تحمل دارند.
📌 قدرت افزایش طول: به کمک این ویژگی هنگام استفاده ازانعطاف پذیری بالایی برخوردارند و به میزان مورد نظر افزایش طول دارند. برای خرید این چسبها می توان به برندهایی چون ساکا، سینا و دیاموند مراجعه نمود.
📌 رنگ بندی مختلف: گاهی چسبها برای علامت گذاری و عایق بندی استفاده میشوند. به همین دلیل باید از رنگ بندیهای مختلف و متنوع برخوردار باشند. چسب برقهای زرد، سفید، آبی، سبز، مشکی و قرمز با تولید برند های ایرانی میباشند و از قیمت مناسبی برخوردارند.
📌 حساس نسبت به فشار: چسب برق به فشار حساس میباشد. لذا همیشه حالت چسبندگی خود را حفظ میکند و به محض چسبیدن روی سطح با اندکی فشار دست به صورت فوری میچسبد. برای اتصال نیاز به حلالهایی چون آب و حرارت نیست.لذا با فشار دست به سطح میچسبد و بدون ذرات جامد و غیر محلول میباشد. بوی نامطبوع ندارند.
📌 بدون تغییر رنگ و هر گونه نقص: چسب برقهای ایرانی دچار نواقصی مانند تغییر رنگ، پارگی، تا خوردگی، ترک و سوراخ شدن نمی شود. لذا دارای عمر طولانی هستند و برای محیط های صنعتی و شیمیایی به خوبی قابل استفاده می باشند. این چسب ها برای محیط هایی با حرارت بالا، گرم و خشک استفاده می شوند. برندهایی چون ساکا، سینا، رکو از جمله برند های چسب برق ایرانی هستند که از این ویژگی برخوردار می باشند.
📌 بسته بندی مناسب: بسته بندی چسب برق ایرانی سبب شده حین حمل و نقل دچار پارگی و خوردگی نشوند و کاملا سالم، بدون نقص، بدون بوی نامطبوع و بدون شل شدگی به دست مشتری برسد.
چسب برق واندر سینا
چسب برق واندر سینا یکی از بهترین برندهای چسب برق ایرانی می باشد و داری وزن 200 گرم است و برای کارهای الکتریکی، الکترونیکی، عایق بندی سیم برق و تلفن استفاده میشود.
نوع بستهبندی آن حلقهای میباشد و در صنعت برق، بستهبندی و پلاستیک کاربرد دارد.
بسته آن شامل 10 عدد نوار چسب برق است. این اسپری ضد رطوبت و مقاوم در برابر حرارت است و از انعطافپذیری بالایی برخوردار میباشد.
چسب برق ساکا
چسب برق ساکا دارای وزن 60 گرم است و برای کارهای الکتریکی، الکترونیکی، عایق بندی سیم برق و تلفن مورد استفاده قرار میگیرد.
نوع بستهبندی آن حلقهای است و در صنعت پلاستیک،بستهبندی و برق به کار میرود. ضدرطوبت و مقاوم به حرارت است و انعطافپذیری بالایی دارد.
بسته آن دو عددی، به رنگ سفید و در اندازه ی 0.12MMx16MMx10Yds می باشد.
چسب برق جک اسمیت
چسب برق جک اسمیت یکی دیگر از با کیفیتترین چسبهای موجود در بازار میباشد که مدل ۲۰۱۲ بستهبندی حلقهای دارد. این چسب اغلب در صنعت فلزات، پلاستیک و برق کاربرد دارد.
چسب برق الماس دیاموند
چسب برق الماس دیاموند مدل A104 دارای ۸۰۰ گرم وزن و ۱۰۰ میلی لیتر حجم میباشد.
در مصارف صنعتی و برق کاربرد دارد. نوع بستهبندی آن حلقهای و یک مجموعه 10 عددی چسب برق است.
چسب برق رکو
چسب برق رکو ۴۲۰ گرم وزن دارد و برای کارهای الکتریکی، الکترونیکی، عایق بندی سیم برق و تلفن مورد استفاده قرار میگیرد.
نوع بستهبندی آن به شکل حلقهای است و برای عایق سازی سیمهای برق و دیگر رساناهای الکتریسیته هم به کار میرود.
بسته آن 10 عددی است. انعطاف پذیری بالا و مقاومت خوبی در برابر حرارت دارد و از ضخامت و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
چسب برق دلتا
چسب برق رکو ۴۲۰ گرم وزن دارد و برای کارهای الکتریکی، الکترونیکی، عایق بندی سیم برق و تلفن مورد استفاده قرار میگیرد.
نوع بستهبندی آن به شکل حلقهای است و برای عایق سازی سیمهای برق و دیگر رساناهای الکتریسیته هم به کار میرود.
بسته آن 10 عددی است. انعطاف پذیری بالا و مقاومت خوبی در برابر حرارت دارد و از ضخامت و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
بروزرسانی 1401/04/22